امنیت شبکه ملی اطلاعات تضمین شد

فناوری بلوتوث چیست؟
2016-08-27
کابل زیردریایی اینترنتی
مشارکت مایکروسافت و فیسبوک در توسعه پرسرعت ترین کابل زیردریایی برای اتصال آمریکا و اروپا
2016-08-27

امنیت شبکه ملی اطلاعات تضمین شد

امنیت شبکه ملی اطلاعات

امنیت شبکه ملی اطلاعات

در آستانه رونمایی از فاز نخست شبکه ملی اطلاعات، شرکت ارتباطات زیرساخت از اجرای دو پروژه مهم در راستای تضمین امنیت در استفاده از این شبکه ملی خبر داد.با لیزاردوب همراه باشید.

امنیت شبکه ملی اطلاعات تضمین شد

امنیت شبکه ملی اطلاعات تضمین شد

معاون بهره‌برداری و مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت در تشریح این پروژه‌ها اظهار داشت: اجرای دو ماژول «دیداس پروتکشن» و « شناسایی و مقابله با فیشینگ» که در فضای مجازی از جمله حملات سایبری شناخته شده هستند در دستور کار شرکت ارتباطات زیرساخت قرار گرفته است.

وی گفت: حملات دیداس به حملاتی گفته می‌شود که با ارسال حجم ترافیک زیاد به سمت یک سایت و یا سرور مدنظر، عملکرد سایت را مختل می‌کند و سرور مورد هدف، دیگر نمی‌تواند فعالیت خود را ادامه دهد.

رادکانی با اشاره به اینکه این نوع حملات سایبری ممکن است برای هر نوع سایتی که تعاملی و یا خدماتی باشد و مردم به آن مراجعه می‌کنند اتفاق بیافتد، خاطرنشان کرد: یکی از اهداف شبکه ملی اطلاعات این است که بخش عمده‌ای از ترافیک ارتباطی در داخل کشور به سهولت انجام شود به نحوی که علاوه بر تولید محتوا، میزبانی سایت‌ها و سرورها نیز در داخل صورت گیرد.

وی ادامه داد: براین اساس چنانچه حجم زیادی از ترافیک ارتباطی در داخل کشور، تبادل شود، باید سرورهایی که این خدمات را در داخل کشور ارائه می‌دهند امنیتشان تضمین شود و نباید عملکرد سرورهای داخلی با حملاتی از جنس دیداس دچار اختلال شود. چراکه حملاتی از جنس دیداس بخشی از پهنای‌باند بین‌الملل را اشغال و عملکرد سایت‌ها را مختل می‌کند.

معاون شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد: براین اساس یکی از اقدامات برای تضمین امنیت شبکه ملی اطلاعات توسعه مبادی ورودی و خروجی کشور از یک نقطه به چند نقطه بوده است. این افزایش تعداد نقاط سبب می‌شود اگر در یک مسیر مشکلی ایجاد شد، ترافیک از مسیرهای دیگر جایگزین شود.

وی ادامه داد: در همین حال اقدام بعدی صورت گرفته ایجاد سیستم «دیداس پروتکشن» است که جلوی این حملات از مبدا ورودی به سمت کشور گرفته شود. به این ترتیب سایت‌هایی که مورد هدف دیداس قرار می‌گیرند از این حملات مصون خواهند ماند. این راهکار عمده مشکلات را حل خواهد کرد و ارائه یک سرویس روی شبکه ملی اطلاعات بدون اختلال در عملکرد اتفاق می‌افتد و جلوی تهدیدات گرفته می‌شود.

رادکانی، ماژول دیگر بکارگرفته شده برای تضمین امنیت شبکه ملی اطلاعات را مقابله با حملات فیشینگ (صفحات جعلی) عنوان کرد و گفت: یکی از اهداف مدنظر شبکه ملی اطلاعات تسهیل و امن‌سازی فضای کسب و کار برای مردم است و در این جهت باید شرایطی فراهم شود که مردم بتوانند به راحتی در این فضا تراکنش مالی و بانکی انجام دهند.

این مقام مسئول در شرکت ارتباطات زیرساخت با تاکید براینکه باید سیستم به نحوی باشد که کاربران برای تراکنش اطمینان حاصل کنند که صفحات سایت و درگاهی که به آن وارد می‌شوند جعلی نیست، تصریح کرد: مدیریت اینگونه حملات و تهدیدات در دستور کار قرار گرفته است تا جلوی ایجاد اینگونه صفحات جعلی گرفته و شناسایی شود.

وی با بیان اینکه در این راستا فضای کسب و کار بر بستر شبکه ملی اطلاعات امن‌تر خواهد شد، ادامه داد: ماژول دیداس پروتکشن هم‌اکنون در مبادی ورودی ارتباطی کشور به کار گرفته شده است و راهکار مقابله با فیشینگ نیز مراحل تکمیلی را می‌گذراند.

شبکه ملی اطلاعات در فاز نخست قرار است اوایل هفته جاری رونمایی شود.

دیدگاه ها بسته شده است