پردازنده جدید اسنپدراگون ۸۲۱ کوالکام

سنسور‌های اثرانگشت
سیناپتیکس نمونه سازی سنسورهای اثر انگشت ترکیب شونده با نمایشگر را آغاز کرد
2016-08-31
معرفی و آموزش بوت استرپ
2016-09-01

پردازنده جدید اسنپدراگون ۸۲۱ کوالکام

اسنپدراگون 821 کوالکام,اسنپدراگون,کوالکام,پردازنده اسنپدراگون

اسنپدراگون 821 کوالکام,اسنپدراگون,کوالکام,پردازنده اسنپدراگون

اسنپدراگون ۸۲۱ کوالکام

در حال حاضر گوشی هوشمند ذن‌فون ۳ ایسوس به عنوان اولین دریافت کننده‌ی تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۲۱ کوالکام تایید شده که نسبت به اسنپدراگون ۸۲۰ بهبود یافته است. نمایشگاه ایفا ۲۰۱۶ برلین فرصتی برای شرکت کوالکام فراهم کرد تا جزئیات بیش‌تری از این تراشه را به اشتراک بگذارد. همراه لیزاردوب باشید.

گوشی هوشمند ذن‌فون ۳ ایسوس اولین دستگاه هوشمندی خواهد بود که به تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۲۱ کوالکام مجهز می‌شود. شرکتکوالکام در نمایشگاه IFA 2016 برلین جزئیات بیش‌تری از پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۲۱ خود را شرح داد.

سرعت کلاک اسنپدراگون ۸۲۱

همان‌طور که از قبل اطلاع دارید، تراشه‌ی یاد شده هنوز هم دارای ۴ هسته‌ی پردازشی است؛ اما سرعت کلاک Snapdragon 821 توسط کوالکام افزایش داده شده است. سرعت کلاک بیشینه‌ی اسنپدراگون ۸۲۱ در حالت حداکثر عملکرد برابر با ۲.۴ گیگاهرتز و در حالت عملکرد اقتصادی هسته‌ها برابر با ۲ گیگاهرتز شده است. این مقادیر در اسنپدراگون ۸۲۰ به ترتیب برابر ۲.۲ و ۱.۶ گیگاهرتز است. طبق اظهار کوالکام، سرعت تراشه‌ی جدید به میزان ۱۰ درصد افزایش یافته و به لطف ساختار کارآمد آن، طول عمر شارژدهی باتری دستگاه را به میزان ۵ درصد افزایش می‌دهد.

از مزایای افزایش ۱۰ درصدی سرعت پردازنده می‌توان به کاهش زمان بارگذاری نرم‌افزارها اشاره کرد. شاید بتوان این‌گونه تصور کرد که اسنپدراگون ۸۲۱ برای آخرین سیستم عامل اندروید موسوم به اندروید ۷٫۰ نوقا بهینه‌سازی شده است. عملکرد گرافیک‌های آدرنو (Adreno) هم ۵ درصد افزایش یافته که می‌تواند خبر بسیار خوبی برای علاقمندان به بازی‌های رایانه‌ای و فناوری واقعیت مجازی باشد. به علاوه، کوالکام اشاره کرد که پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۲۱ با سیستم واقعیت مجازی Daydream گوگل سازگاری دارد. با این حال، مورد یاد شده قابلیت جذابی نبوده و اسنپدراگون ۸۲۰ هم از این قابلیت سازگاری بهره‌مند است.

اسنپدراگون 821 کوالکام,اسنپدراگون,کوالکام,پردازنده اسنپدراگون

اسنپدراگون ۸۲۱ کوالکام,اسنپدراگون,کوالکام,پردازنده اسنپدراگون

این تراشه از قابلیت فوکوس خودکار تشخیص منظر دوگانه (Dual PDAF) پشتیبانی می‌کند. قابلیت یاد شده به معنی واکنش‌پذیرتر بودن فوکوس خودکار در محیط‌هایی است که برای عکاسی مطلوب نیستند. به علاوه، قطعا عکاس‌های علاقه‌مند از محدوده‌ی گسترش یافته‌ی فوکوس خودکار لیزری که باعث افزایش تمرکز بر روی سوژه‌های دورتر می‌شود، لذت خواهند برد.

با توجه به تغییر عدد موجود در نام پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۲۱، تغییرات نسبتا خوبی در آن ایجاد شده است که مشکلات اسنپدراگون ۸۱۰ سال گذشته را تکرار نخواهد کرد. ظاهرا همه‌ی مشکلات و کاستی‌های موجود در اسنپدراگون ۸۲۰ در تراشه‌ی جدید رفع شده است. ذن‌فون ۳ ایسوس اولین گوشی هوشمندی است که از اسنپدراگون ۸۲۱ میزبانی خواهد کرد.

هنوز چندین روز از نمایشگاه ایفا ۲۰۱۶ برلین باقی مانده است و شرکت‌های زیادی قصد معرفی محصولات جدید خود را دارند که امیدواریم یک یا دو دستگاه مجهز به این تراشه را در نمایشگاه ایفا ۲۰۱۶ مشاهده کنیم.

دیدگاه ها بسته شده است