رایج ترین اپ های گوگل کدامند؟
کدام یک امسال، سال ۲۰۲۰، خیلی استفاده شدند؟ پرکاربرد بودند؟
گوگل تنها یک موتور جستجو نیست، بلکه در هر سن و هر روزی که باشد، گوگل یک برند خانگی واقعی شده است. اگر به دنبال اپ های تاپ گوگل، پست زیر رو چند دقیقه ای و قت بگذارید و بخونید.
پشیمون نمیشید!
مورد استفاده ترین و رایج ترین اپ های گوگل ، سال ۲۰۲۰
چه اندروید استفاده کنید، چه iOS، گوگل کروم یک “باید” برای شماست. با اینکه یک طیف گسترده ای از موتورهای جستجوی موبایل فایرفاکس، اپرا رو دارند، اما کروم سرعت بالاتری دارد، دسترسی راحت تر و جستجگرش هم ایمن تر است.
در واقع با آن می توانید به مقالات اخبارهای شخصی سازی شده بپردازید، لینک های سریع به سایت های مورد علاقه تون داشته باشید، دانلود کنید، و از گوگل ترنسلیت هم استفاده کنید.
اگر بلاگری هستید که با فایل های مختلف و سندهای مختلف دارید، گوگل درایو رو حتما نصب کنید. هم استفاده رایگان داره و هم می توانید به فایل هاتون از هر دستگاهی شامل موبایل و تبلت دسترسی داشته باشید.
از جمله مزایای گوگل درایو :
ذخیره فایل و عکس و ویدیو، و دسترسی ایمن به آن ها
جستجوی راحت در فایل ها با اسم و محتوا
به راحتی می توان فایل ها و فولدرها رو با دیگران به اشتراک گذاشت.
می توان نمایه ای از آن ها را سریعا روی لپ تاپ، پی سی یا تبلت و گوشی دید.
ایجاد سطوح دسترسی به آن ها، کامنت و ادیت آن ها، در نتیجه همیشه داده هاتون جاش ایمن است.
Tez به تازگی توسط گوگل راه اندازه شده؛ یک برنامه پرداخت هست که می توان برای انتقال پول، پرداخت قبض و خرید آنلاین استفاده کرد. یکی از مهمترین اپ های گوگل و مورد استفاده ترین در سال ۲۰۲۰٫ این اپ در حال حاضر به عنوان Google Pay شناخته شده است.
چه آنلاین کار کنید، و یک بیزینس راه بیندازید، یا با دیگران ارتباط بگیرید، نیاز به یک چیز دارید، و آن ایمیل است. جی میل هم به طور غیرقابل باوری یکی از جمله اپ هاییست که میلیون ها نفر از آن برای ارسال و دریافت پست های الکترونیکی استفاده می کنند.
گوگل کیپ هم یک سرویس نت برداریست که توسط گوگل ارائه شده! اولین نسخه اجرایی آن برمی گردد به سال ۲۰۱۳ که به کاربران کمک می کرد آنلاین نت برداری کنند. داده ها هم آنلاین ذخیره می شدند. حتی از یک voice memo هم میشه استفاده کرد، که در گوگل کیپ به طور اتوماتیک رونویسی می شوند.
می توانید ایده هایتان را با دیگران به اشتراک بگذارید.
با این امکان می توانید به هرجایی از کره زمین سفر کنید. می توانید مسیرهای مختلف رو در گوگل مپ سرچ کنید.
مثل گوگل مپ که برای جستجوکردن بسیار کاربردی بود، Google Earth هم یک ابزار الهام بخش و جذاب برای مقاصد جدید است. می توانید با ماهواره نمایی از هر جای دنیا را ببینید. زوم کنید و حتی از فضای بسته و نزدیک هم ببینید.
اگر هنوز هم برای فایل های کاری تان باید آن ها را حمل و نقل کنید، باید بگوییم که اشتباه می کنید. بک آپ های آنلاین راه هایی برای رهایی هستند. می توانید فایل هایتان را آنلاین ذخیره کنید و هر جایی دسترسی به آن ها داشته باشید.
صحبت از این ذخیره سازی های آنلاین سندها یا فایل ها می شود، Google Docs به کمک شما می آید. می توانید با دسترسی آنلاین، سندهایتان را ادیت کنید، یا فایل پاورپوینت و اکسل بسازید.
روزی می رسد که اندروید هم یک دستیار رباتیک تمام عیار می شود، و شما را به همه نیازهای جستجویتان می رساند. Google Goggles یک سرچ تصاویر واژگون است. یعنی چی؟
این اپ ویژگی ای پیچیده تشخیص تصویر گوگل را با برچسب گذاری جغرافیایی به کار می گیرد و ترکیب می کند. و چیزی شبیه یک جادو را ذهن ایجاد می کند.
می توانید از یک بنای یادبود عکسبرداری کنید، و او نام آن را به شما معرفی می کند واطلاعات کافی را به شما ارائه می دهد.
اگر علاقه به مشاهده آسمان شب دارید، و یک ستاره گردی، Google Sky یک فضای همتایی از گوگل مپ را دارد، و می توانید با استفاده از آن ستاره ها و صور فلکی رو ببینید.