برترین نرم‌افزارهای‌طراحی‌گرافیکی سال۲۰۲۰

رازهای گوگل
رازهای مخفی گوگل که شاید ندانید!
2020-10-15
رایج ترین اپ های استفاده شده گوگل در سال2020
رایج ترین اپ های استفاده شده گوگل در سال۲۰۲۰
2020-10-22

برترین نرم‌افزارهای‌طراحی‌گرافیکی سال۲۰۲۰

بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی

بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی

بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی ۲۰۲۰ کدامند؟

طراحی گرافیکی همه ش در نرم افزار خلاصه می شود. مطمئنا یک طراح بااستعداد می تواند با نرم افزار Paint هم یک چیز زیبا خلق کند. اما کنترل بصری و انعطاف پذیری یک نرم افزارخوب می تواند تفاوت های زیادی ایجاد کند. بنابراین، فکر می کنید کدام نرم افزار طراحی گرافیکی برای شما بهتر است؟

Adobe Photoshop

بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی :

فوتوشاپ یکی از بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی محسوب می شود. یک نرم افزار آشنا، که از یک ابزار ساده کراپ دارد تا طراحی های بسیار پیچیده. این برنامه ویژگی های دیگری مثل pen tool, layers  وmasks را دارا می باشد. همچنین در جدیدترین ورژنش یکسری ترفندهای جذاب هم دیده میشه، مثل Frame tool که برای راحت تر ماسکه کردن و ایجاد یک محیط کاری Content-Aware Fill جدید می باشد.

Sketch

Sketch

این نرم افزار هم جز ابزار برداری به حساب می آید، که روی سیستم عامل Mac قابل اجراست، همچنین یک برنامه ایست مبتنی بر طراحی رابط و اپ، و وب.

طراحان می توانند تصاویر زنده ای بسازند، که توسعه دهندگان با ضربه زدن یا کشیدن آن ها با انگشت، بتوانند ببینند چه چیزی انتشار یافته.

Adobe Illustrator

بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی : Adobe Illustrator

نرم افزار طراحی گرافیکی بعدی که پرطرفدار و محبوب است، Adobe Illustrator می باشد. این نرم افزار هم براساس طراحی برداری می باشد. می توانید لوگوهای زیبا، تایپوگرافی، آیکون ها و اسکچ های مختلفی با ابزار مش، pen tool، swatches و رنگ ها بسازید.

Affinity Designer

Affinity Designer

در بحث عملکرد و سبک، Affinity Designer یک جایگزین کم هزینه و تاثیرگذار بجای Affinity Designer می باشد. Affinity حتی راحت تر و سریعتر از Illustrator عمل می کند، خصوصا زمانی که در محیط کاری با لایه های بسیاری کار می کنید. مناسب برای تازه کارهاست.

Adobe InDesign

بهترین نرم افزارهای طراحی گرافیکی :

نرم افزار بعدی که برای صفحه آرایی مجلات و روزنامه ها از سال ۱۹۹۹ مورد استفاده قرار گرفته، Adobe InDesign می باشد. برای مجلات جذاب، info sheetsها، و بروشورها بسیار کاربرد دارد. و براحتی می توان با پسوند PDF یا HTML خروجی گرفت.

این نرم افزار یادگیریش راحته و برای تازه کارها بسیار خوبه، که می تونند گرافیک و تکست رو باهم تلفیق کنند.

GIMP

GIMP

نرم افزار GIMP محبوب ترین ادیتور اپن سورس، و بسیار سریع است. GIMP (GNU Image Manipulation Program) ویژگی های بسیاری زیادی داره که البته باید هزینه پرداخت کرد. با این حال صفحه آراییش مثل فوتوشاپ جذاب نیست، اما میشه روتوش پیشرفته عکس، طراحی و کراپ رو انجام داد.

Gravit Designer

Gravit Designer

این نرم افزار هم یک اپلیکیشن کاربردی برداری است، که برای ساختن لوگو، دستکاری عکس، تصویرسازی و انیمیشن سازی استفاده شود. میتوان به صورت آنلاین هم ازین نرم افزار cloud-based استفاده کرد. البته قدرت اجراییش کمتره، کاملا هم سفارشی کاره!

دیدگاه ها بسته شده است