ثروتمندترین کشورهای جهان کدامند؟

اشتباهات اینستاگرام
بزرگترین اشتباهات اینستاگرامی هر کاربر
2020-09-17
پلاگین چیست
پلاگین ها رو چطور میشه نصب کرد؟
2020-09-24

ثروتمندترین کشورهای جهان کدامند؟

ثروتمندترین کشورهای جهان براساس GDP

ثروتمندترین کشورهای جهان براساس GDP

ثروتمندترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۰

تابحال به این فکر کردید مثلا یک بطری نوشیدنی در هر جایی چه قیمتی داره؟ اما برخی نقاط جهان هم کلا قیمت ناچیزی ممکنه داشته باشه؟ بخشی از دلیلش مربوط به نرخ ارز بین المللی هست. اما بزرگترین دلیلی که باعث میشه یک کشوری نسبت به دیگر ثروتمندتر باشه، در ادامه برایتان آورده ایم.

طبق بررسی تصویری که می بینید این موضوع رو براتون روشن تر می کنه.

ثروتمندترین کشورهای جهان براساس GDP

همانطور که در بالای تصویر می بینید این بررسی براساس GDP هر کشور نوشته شده.

منظور از GDP چیست؟

GDP یا Gross domestic product، به معنی تولید ناخالص داخلی می باشد. به عبارتی ارزش پولی یا بازاری کل کالاهای نهایی و خدمات تولید شده در مرزهای یک کشوره. در یک بازه زمانی خاص.

به عنوان یک معیار اندازه گیری برای تولید کلی داخلی، عملکردش مثل یک کارت امتیازی جامع از سلامت اقتصاد یک کشور می باشد.

گرچه GDP سالانه محاسبه می شود، گاها هم به صورت فصلی آن را محاسبه می کنند.

در ایالات متحده امریکا، دولت تخمین تولید ناخالص داخلی را به طور سالانه برای سه ماه مالی و نیز برای سال تقویمی منتشر می کند.

حال می خواهیم کشورهایی که ذکر شده براساس این معیار برایتان ازریابی کنیم.

۴ کشور هستند در جهان که با سرانه تولید ناخالص داخلی بیش از ۱۰۰هزار دلار می باشند : قطر (۱۳۸٫۹ هزار دلار) ، ماکائو (۱۱۳٫۴ هزار دلار)، لوکزامبورگ (۱۱۲ هزار دلار) و سنگاپور (۱۰۵٫۷ هزار دلار).

ثروتمندترین کشورهای جهان تمایل دارند که جمعیت شون کمتر باشه. به عنوان مثال آسیا، چین، هند و ژاپن در ۱۰ کشور برتر قرار ندارند.

ایالات متحده حتی نزدیک به ثروتمندترین کشورها با تولید ناخالص داخلی نیست. گرچه بالاترین میزان در قاره امریکا با ۶۷٫۴ هزار دلار است، اما ایالات متحده تنها طبقه متوسط در کل جهان است.

آفریقا هم به شدت فقیر است. دوتا از ثروتمندترین کشورها حتی در قاره ها به طور فیزیکی نیستند، از جمله سیشل (۳۳٫۱ هراز دلار) و جزیره موریس (۲۶٫۵ هزار دلار).

این داده ها از صندوق بین المللی پول (IMF) در سال ۲۰۲۰ یافت شده است.

سرانه تولید ناخالص داخلی یا GDP میزان تولید اقتصادی یک کشور رو با توجه به اندازه جعمیتش اندازه گیری می کنند. این رقم ها بسیار مهمند، به خاطر اینکه کشورهای پرجمعیت مثل هند یا چین، می توانند با تولید ناخالص بالا باشند، اما هنوز هم صدها از میلیون ها شهروند فقیر هستند.

صندوق بین المللی مالی یا پول بیشتر ارقام رو برای دستیابی به برابری قدرت خرید تنظیم می کند که یک زمین بازی بین ارزهای بین المللی شده است.

پرچم هر کشور به همراه یک رتبه بندی رنگی کدگذاری شده و بایدها نبایدهایی را در سراسر جهان نشان می دهد.

۱۰ کشور ثروتمند جهان ـ طبق GDP هر کشور در سال ۲۰۲۰

  • قطر : ۱۳۸٫۹هزار دلار
  • ماکائو : ۱۱۳٫ ۴ هزار دلار
  • لوکزامبورگ : ۱۱۲ هزار دلار
  • سنگاپور : ۱۰۵٫۷ هزار دلار
  • ایرلند : ۸۷ هزار دلار
  • بروئنی دارالسلام : ۸۵ هزار دلار
  • نروژ : ۷۹٫۶ هزار دلار
  • امارات متحده عربی : ۷۰٫۴ هزار دلار
  • کویت : ۶۷٫۹ هزار دلار
  • سوئیس : ۶۷٫۶ هزار دلار

این کشورها با بالاترین میزان GDP را دارند و برای برابری خرید تنظیم شدند. همگی دولت های نسبتا کوچک با شهرت بین المللی در صنایع خاص می باشند. ثروتمندترین کشور جهان، قطر یا ۱۳۸٫۹ هزار دلار، به عنوان یک کشور کوچک در خاورمیانه با مقدار عظیمی نفت می باشد.

ماکائو هم یک منطقه خودمختار می باشد که ثروتمندان آسیا برای قمار می روند.

دو کشور دیگر برای شکستن ۱۰۰هزار دلار همانند کشورهای کوچکند، لوزامبورگ و سنگاپور.

ایالات متحده امریکا به طور محسوسی در لیست ۱۰ کشور برتر می باشد. چه باور داشته باشید یا نه ایالات متحده امریکا جز بزرگترین کشور در جهانه، و مطمئنا جز ثروتمندترین نیست.

با درآمد ۶۷٫۴ هزار دلار، در رده دوازدهم بعد از مکان هایی مثل سوئیس و کویت می باشد.

گفته میشه که ایالات متحده امریکا با ثروتی بیشتر از کانادا (۵۲٫۱ هزار دلار) جز ثروتمندین در قاره امریکاست. باقیمانده نیمکره زیر ۵۰ هزار دلارند.

بینش نهایی از تجسم ما اینه که آفریقا در مقایسه با سایر نقاط جهان چطور است. تقریبا براساس هر معیار ثروت و استاندارد زندگی در اخرین رتبه می باشد.

هیچ کشور آفریقایی با تولید ناخالص بیش از ۵۰ هزار دلار نیست.

در واقع دوکشور آفریقایی با بالاترین رتبه، سیشل (۳۳٫۱ هزار دلار) و موریس (۲۶٫۵ هزار دلار)، حتی در قاره ها به طور فیزیکی نیستند.

اکثریت قریب به اتفاق در آفریقا سرانه تولید ناخالص داخلی کمتر از ۱۰ هزار دلار دارند. چندین برابر قدرت کمتر در برابر اقتصاد توسعه یافته در جهان دارند.

سرانه تولید ناخالص داخلی، تنظیم شده برای قدرت خرید، یک روش عالی برای مقایسه ثروت بین کشورهاست. اما اختلافات ثروت بین هر کشور در نظر گرفته نمی شود.

مثلا ایالات متحده امریکا دارای سرانه تولید ناخالص داخلی ۶۷٫۴ هزار دلاره. اما به این معنا نیست که یک فرد متوسط به اقتصاد کمک زیادی می کند.

از سال ۲۰۱۸، متوسط دستمزد هر آمریکایی ۵۰,۰۰۰ دلار بوده اما میانگین ۳۳,۰۰۰ دلار بوده.

این نشان می دهد که یک تعداد کمی از افراد ثروتمند امریکا آمار کلی را افزایش می دهند.

دیدگاه ها بسته شده است